ADV: John Wick 3: Parabellum - De belangrijkste personages op een rijtje - Advertorial

John Wick 3: Parabellum is een rauwe actiefilm die bol staat van de intense actiescènes. Toch is de onderwereld doorspekt met interessante personages die over New York heersen.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Wicks wereld zit vol met flamboyante personages

John Wick 3: Parabellum is een rauwe actiefilm die bol staat van de intense actiescènes die gaan van achtervolgingen op hoge snelheden tot vuurgevechten en man tegen man-gevechten. Toch is de wereld van de uit pensioen teruggekomen huurmoordenaar doorspekt met interessante personages die over de onderwereld in New York en daar buiten heersen. Dit zijn de belangrijkste personages uit de derde film.

We beginnen natuurlijk met de man zelf, John Wick. Hij is een legendarische moordenaar die het vuile werk van de Russische maffia opknapte voordat hij als enige erin slaagde om te stoppen met zijn baan. De filmreeks begint met Wick die door omstandigheden terugkeert in het ondergrondse circuit om wraak te nemen. Hij is een vechtmachine die ontzag heeft voor niemand en iedereen die tussen hem en zijn doel komt, uitschakelt. Zoals Viggo Tarasov zei in de eerste film: “John is a man of focus, commitment, sheer will... something you know very little about. I once saw him kill three men in a bar... with a pencil, with a f****ng pencil.”

The Adjudicator: John Wick 3: Parabellum begint wanneer Wick een uur de tijd heeft voordat hij zijn uitsluiting oftewel 'Excommunicado' van The High Table krijgt. Dat betekent dat al zijn privileges in de onderwereld worden ingetrokken. The Adjudicator is een gezant van The High Table die de handlangers van John Wick langsgaat en laat boeten voor hun hulp aan Wick.

The Bowery King: De koning van de zwervers, gespeeld door Lawrence Fishburn, heeft een netwerk van bedelaars in New York die als zijn ogen en oren dienen in de stad. Bovendien gebruikt hij postduiven voor communicatie zodat niets onderschept kan worden.

john wick 3 parabellum bowery king

Winston: Eigenaar en manager van het The Continental hotel, waar geen zaken gedaan mogen worden, oftewel een veilige haven voor de leden van de onderwereld. Alle moordenaars kennen de regels van The Continental en na de gebeurtenissen van John Wick 2, besluit Winston om John Wick Excommunicado te verklaren.

John Wick 3 parabellum winston

Charon: De conciërge van The Continental en regelmatig de oppasser voor John Wicks hond. Hij voorziet de gasten van het hotel van alle nodige diensten.

Sofia Al-Azwár: Manager van The Continental in Casablanca, Marokko. Ze heeft twee Mechelse herders die haar helpen in gevechten en raakt wegens omstandigheden in contact met John Wick, bij wie ze in het krijt staat.

The Director: Een baas van het criminele netwerk 'Ruska Roma' en tevens een moederfiguur voor John Wick. Ze heeft een balletschool waar de meisjes leren te dansen en de jongens aan vechtsport doen.

Dit is een greep uit de kleurrijke personages die John Wick 3: Parabellum rijk is, allen opereren ze onder het toeziend oog van The High Table. Een soort overheid voor de onderwereld waar de film zich in afspeelt. Je kan John Wick 3: Parabellum nu bekijken via Pathé thuis, hét platform waar je de beste bioscoopfilms gewoon thuis kan kijken.

John Wick Pathé