ADV: Zo bestel je makkelijk en heel snel eSIM voor Android bij Simyo - Advertorial

De toekomst is hier...

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Wat is eSIM?

Het zal niet lang meer duren voordat we geen fysieke simkaarten meer in onze smartphones hoeven te stoppen. De digitale simkaart is hier en hij heet eSIM. Simyo is een van de weinige partijen waarbij je eSIM voor je Android kunt krijgen.

De simkaart zorgt ervoor dat je kunt bellen en internetten via een provider. Bij de eerste mobiele telefoons was deze zo groot als een creditkaart, tegenwoordig gebruiken we een hele kleine nano-simkaart. Ook deze zal verdwijnen want sinds kort hebben we de beschikking over een digitale simkaart.

eSim

eSIM kent heel veel voordelen. Wanneer er geen fysieke simkaart meer in je smartphone zit, dan kan de producent van de smartphone deze ruimte anders gebruiken. De afwezigheid van de simkaart zoals we die nu nog kennen zorgt ook voor minder gedoe door verlies of technische problemen. Ook heb je met eSIM veel meer ruimte voor contacten op je kaart dan met de traditionele simkaart.

Op een telefoon met eSIM kun je meerdere abonnementen installeren om bijvoorbeeld werk en privé gescheiden te houden. Het heeft voor providers tevens een groot voordeel, ze hoeven geen kaartjes meer heen en weer te sturen.

simyo

Simyo en eSIM

Simyo is een van de eerste die eSIM voor Android kan aanbieden voor sim only en prepaid. Daarnaast is Simyo er in geslaagd om het bestel- en installatieproces ook nog eens razendsnel te maken. Het hele proces neemt maar een paar minuten in beslag waarna je gelijk kunt bellen en internetten. Hoe dit werkt zie je in de onderstaande video.

Zo installeer je eSIM

Als je bij Simyo een sim only abonnement bestelt, kun je kiezen voor eSIM. Na het plaatsen van de bestelling krijg je via e-mail informatie over wat je moet weten.

simyo adver

Je hoeft bij Simyo niet te wachten op een QR-code of iets dergelijks. Je downloadt de Simyo-app uit de Google Play Store en logt in met je telefoonnummer en wachtwoord.

simyo advertorial

Na het bevestigen van je contract kun je het eSIM abonnement downloaden en activeren. Na de activatie zie je Simyo als provider bovenaan het scherm verschijnen en kun je gelijk bellen en internetten!

Ook bestaande sim only klanten kunnen eenvoudig en snel overstappen bij Simyo. Maak je gebruik van prepaid van Simyo dan kun je via Mijn Simyo ook overstappen naar eSIM. Klik hier voor meer informatie over eSIM en de sim only abonnementen van Simyo. Ook wanneer je geen Android gebruikt kun je natuurlijk terecht bij Simyo, want ook IOS eSIM wordt ondersteund.

Win een Samsung Galaxy S20 met Simyo!

Tussen 18 mei en 24 mei maak je kans op een nieuwe Samsung Galaxy S20 bij Simyo. Ga hiervoor naar de Instagrampagina van Simyo en doe mee!