Bitcoin kopen? Krijg nu 10 euro cadeau bij BLOX (ADV)

Is Bitcoin een van de meest interessante investeringen die je kan doen? BLOX denkt van wel. BLOX is een app waarmee het je makkelijker wordt gemaakt om te investeren in de cryptovaluta. Als je je nu aanmeldt bij BLOX, dan krijg je van NieuwDezeWeek 10 euro cadeau.

Hoewel investeren in een cryptovaluta een interessant en lucratief ‘spel’ kan zijn, gaat het wel om echt geld. Het is aan te raden om alleen te investeren in een cryptovaluta als je bereid bent om dat geld te verliezen. Niemand heeft ergens geld ‘over’, maar als je een tientje kunt missen en dat graag wil investeren, dan is dat beter te overzien dan bijvoorbeeld honderden euro’s.

Bitcoin kopen met BLOX

Investeren in een cryptovaluta is net als in een aandeel: je hebt te maken met koersen die op en neer gaan en het is de kunst om op een slim moment te kopen of verkopen. Niemand kan je precies vertellen of voorspellen wanneer dat is, dat is helemaal aan jezelf. De app BLOX kan je wel handvatten geven om in cryptovaluta te stappen.

Je kunt de BLOX-app hier downloaden voor Apple en Android. Daarna kun je je in een minuut tijd aanmelden, eventueel via een social media-account of je e-mailadres. Gebruik een ingewikkeld wachtwoord en nadat je je e-mailadres hebt bevestigd ben je bijna zover. Je moet dan nog je tegoed opwaarderen. Dat doe je al vanaf 1 euro, via iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. Je hoeft je tegoed niet meteen in te zetten, je kunt ook op een later moment dat jouw goed lijkt Bitcoin kopen met dat tegoed.

Blox

Bitcoin kopen? Krijg nu 10 euro cadeau bij BLOX (ADV)

Je cryptovaluta in de gaten houden

Bitcoin kopen kun je via je smartphone doen in de BLOX-app, maar datzelfde geldt voor verkopen. Ben je blij met de winst die je hebt gemaakt, of maak je voor je gevoel te veel verlies, dan kun je wanneer jij dat wil in de BLOX-app kiezen om je Bitcoin te verkopen. Kortom, je beheert alles in één app. Je kunt namelijk ook de koers van de cryptovaluta in de gaten houden. Die wordt constant geüpdatet en je kunt dus ook snel beslissen en (ver)kopen.

Hoewel Bitcoin niet Nederlands is, is de BLOX-app dat wel. Je kunt dus rekenen op duidelijke informatie in je eigen taal. Het is wel aan te raden om ook het nieuws goed in de gaten te houden als het om Bitcoin gaat.

Blox koersen

Koersen in de BLOX-app

Tegelijkertijd is Bitcoin nu enorm populair. Een bekende pizzaketen betaalt tegenwoordig zelfs een gedeelte van het salaris van zijn pizzabezorgers uit in Bitcoin, als daarvoor wordt gekozen. Je hoeft niet te handelen in aandelen of te werken bij een bank om in de cryptovalutamarkt te stappen. Je hoeft ook niet per se het nieuws in de gaten te houden om een weloverwogen besluit te nemen over je crypto, maar het kan wel helpen om beter de tendens te begrijpen of hoeveel er eigenlijk van invloed is op die koers.

BLOX is een app die je helpt om een eerste stap te zetten in de wereld van cryptovaluta. Het neemt je niet aan de hand mee, want er zijn als het gaat om geld nu eenmaal keuzes die je geheel zelf moet maken, maar wat betreft het maken van een account en het kopen en verkopen van Bitcoin kan de app een goed hulpmiddel zijn. Het maakt de soms enorm ingewikkelde cryptowereld in ieder geval wat duidelijker.

10 euro kado

Als je nu de BLOX-app downloadt (dit is gratis) en de vouchercode NIEUWDEZEWEEKgebruikt bij het aanmaken van je account, dan krijg je direct 10 euro cadeau. Let wel: dit is alleen van toepassing op de eerste 500 aanmeldingen, één account per persoon en alleen voor nieuwe gebruikers.